woensdag 9 januari 2013

Kerstkaartjes

Dit jaar lukte het nog eens om zelf mijn kerstkaartjes te maken. Het idee borrelde al een ganse tijd in mijn hoofd. Het moest en zou iets met een kraslotje worden. Sinds ik een DIY kraslotje tegenkwam op Pinterest kriebelde het enorm om dat toch eens uit te proberen. 

Ik maakte eerst 2 stempels, eentje met "kras & win" en eentje met een kaderke op. Dat zal nog wel eens van pas komen denk ik dan. En stempelen maar...Daarna begon het bandwerk... 50 x hetzelfde tekenen en schrijven. Na een tijdje begonnen sommige letters een eigen leven te leiden, maar allé kom, het ging nog tamelijk vlotjes.
 En dan een plastic folieke plakken en schilderen! Het is eigenlijk heel erg simpel, je neemt gewoon 2 eenheden verf en 1 eenheid afwasmiddel en je bent vertrokken.Ik wens jullie hierbij allen een creatief, duurzaam, gezellig en heerlijk 2013!

En nog een tip voor het nieuwe jaar: neem eens een kijkje op de webshop van Lots of lili. Je vindt er allerlei leuke spulletjes. Ik kan alleen maar zeggen: een echte aanrader!
Ongeveer alles uit deze shop vliegt meteen op mijn verlanglijstje!

 

2 opmerkingen: